28.12.10

ruhsuz

Belli sureden sora acitmiyor hicbisi.hersey daa basit daa az acitir oluyo.aglamak koymuyor insana-eskisi gibi saatlerce aglayamiosun arttik.bisureden sora uyusuosun zate.
Once aklina geldikce snirleniosun neden nicin niye ler beyninde donuor ondan nfret ettini soluosun icinden ama inanmayarak.aslnda deli gbi sewiosn n nfreti.sora snir ofke puf die ucuor gerie kalan ise enkaz gbi bi beden-ruh.
Aglamak hicbi ise yaramio hcbisi geri gtirmio duzeltmio.sn werdi ise sdc bas agrisi sis gozler yorgun dusmus bi beden.
O uzuntu o aglama hic gcmio sora bi bakiosn aglamaktan uyusmussun w farkinda olmadan uyuyakalmissin.sora uyaniosn ayni grck gene krsinda.gozlerin doluor tutamiosnki..
Gene beyninde sorular ama busfer uzuntuyle soruolar sna ofkeyle diil.keske bni sewseydi demey bsliosn kske bndn wazgcmeseydi kske bni aldatmasaydi.bu keskeleri kndinden nfret etme dusuncesiyle bitiriosun-hatalri kndinde aramaya basliosn naptm acaba die.
Hic dusunme sn hicbsi yapmadin cnku.sn hep dgruyu yptin o ise hata ypmyi secti ama hatayi snsiz ypmayi secti.sakin uzulme elbet gecicek buna inan.hic bi ci hicbi uzuntu sonsuza kdar surmuo sdc herkesn ysadigi zaman dilimi degisio.uzuntun gidince hayatin nrmale donunce iste ozmnda ona harcadigin yillara yaniosun.o yaslara bida gelemicein,o yaslri bida yasayamicain gercegiyle yuzlesiosun.n salakmisim be kac ayimi aglayark gcirdm die busfer pismanlik butun bedenini ele gecirio.mrak etme oda gecio be.bisure sora aman napim olan oldu of diosun.
Ama kalbini kybediosn ruhunu kybediosun.tas kesilio ruhun kalbinse hic atmio eskisi gbi.hrkese ordugun duwar butun ruhunun onune gecio.kmsye ne dger weriosn n eskisi gbi sewiosn.
Iste hyatta hersei bikere yasiosn yeterki kimle nsi yasicana dgru krr wer-pisman olma uzulme ruhunu kaybetme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder